top of page
0X4A9003-1.jpg

Verzending & levering

Om ook in het verzendproces duurzame keuzes te maken hebben we ervoor gekozen om de blouse te verpakken in duurzaam papier met het Duitse keurmerk van Blauer Engel

Omdat wij geen plastic verzend labels of stickers met ons logo gebruiken kun je het papier gewoon bij het oud papier weggooien. Wat eigenlijk nog beter is: hergebruik het! Als cadeaupapier, het verzenden van een ander pakketje, om iets in te bewaren, maak er iets nieuws van of gebruik het als kladpapier. 

We proberen de blouses altijd zo klein mogelijk te verpakken. Hierdoor kan de blouse door de brievenbus en hoef je niet thuis te wachten op de postbezorger. Wist je dat ongeveer 78% van de mensen die een pakket bestellen het bezorg moment missen? Mocht je pakket niet bij een buur of PostNL-punt worden afgeleverd betekent dit dat de bezorger nog een keer heen en weer moeten rijden, wat voor onnodig Co2 uitstoot zorgt. 

Omdat wij nog een klein bedrijf zijn is het voor ons op dit moment het beste om de blouses te versturen met PostNL. In de toekomst hopen wij naar een duurzame postleverancier over te stappen.

Neem contact met ons op! 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via de mail of stuur een bericht via Instagram.

Atelier adres

Winterswijk Brinkheurne, Nederland

Manon en Bianca Lurvink

Atelier tijden

Woensdag

Vrijdag

08:30 – 16:30 

14:30 – 16:30 

Bezoek in het weekend is mogelijk in overleg

.jpg
bottom of page