top of page
30gr.png

Om ervoor te zorgen dat je blouse zo lang mogelijk mooi blijft en je er zo lang mogelijk plezier van hebt, raden wij aan er goed voor te zorgen. 

  • Was je blouse niet te vaak. Laat je blouse buiten of in een open raam luchten. Dit is niet alleen beter voor de stof maar ook voor het milieu.

  • Wassen op een fijnwasprogramma op maximaal 30 graden C.

  • Binnenstebuiten wassen (evt. in een waszakje) met andere kledingstukken van dezelfde kleur en kwaliteit.

strijkijkser.png

  • Gebruik een geschikt wasmiddel en volg de aanwijzing op het etiket. Wij raden aan om vooral niet te veel te gebruiken. 

  • Gebruik geen wasverzachter.

  • Laat je blouse drogen op een kleerhanger.  

  • Strijken op midden tot hoge temperatuur.

  • Het is mogelijk dat de stof een beetje gaat pillen op plekken waar veel wrijving is, bijvoorbeeld onder de oksels. Pillen zijn kleine pluizige balletjes die ontstaan door het loskomen en ophopen van vezeltjes uit het kledingstuk. Dit is inherent aan het type garen en weefsel en zegt niets over de kwaliteit. Deze pillen kunnen voorzichtig verwijdert worden met een speciaal daarvoor bedoeld apparaatje of mesje.

CARE INSTRUCTIES

geen droger.png

Repareren

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je blouse per ongelijk kapot gaat. Dat betekent nog niet dat je je blouse niet meer kunt dragen. Laat je blouse maken bij een plaatselijk atelier of laat je blouse kosteloos door ons repareren.  Wil je een afspraak maken stuur dan een mail naar nonnonatelier@gmail.com

WhatsApp Image 2021-12-22 at 09.26.29.jpeg
IMG_8474.HEIC.heif

End of life

We hopen natuurlijk dat jij je leven lang geniet van je NONNON blouse en er veel plezier van zult hebben. Maar we weten allemaal dat na enige tijd een kledingstuk op kan zijn, je eruit bent gegroeid of het niet meer bij je past. Als je je blouse niet meer wilt dragen willen we je vragen of je deze weer bij ons inlevert. 

Wij werken aan een concept om van deze 'End of life' blouses een nieuw en hoogwaardig product te maken. We nemen hierin ook de restmaterialen die ontstaan tijdens de productie mee. Op dit moment maken wij van de restmaterialen kinderkleding!

Kijk voor de kledingstukken bij NONNON by Manon.

Neem contact met ons op! 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via de mail of stuur een bericht via Instagram.

Atelier adres

Winterswijk Brinkheurne, Nederland

Manon en Bianca Lurvink

Atelier tijden

Woensdag

Vrijdag

08:30 – 16:30 

14:30 – 16:30 

Bezoek in het weekend is mogelijk in overleg

.jpg
bottom of page