top of page

BLOUSE #2

Blouse #2 heeft een rechte pasvorm die losjes om het lichaam valt. Hoewel de blouse niet getailleerd is, wordt deze wel geaccentueerd door de naad die rondom ter hoogte van de taille loopt. Op de achterkant is hier het logo verwerkt. Deze blouse heeft korte mouwen die net boven de ellebogen stoppen. Over de mouw loopt een deelnaad die de rechte lijnen van het ontwerp accentueert. De blouse kan zowel casual op een jeans als wat gekleder op een pantalon gedragen worden.

€210

De stof

De stof voor deze blouse komt van de Nederlandse duurzame weverij Enschede Textielstad. De ketting bestaat uit 100% biologisch katoen. De inslag bestaat voor 70% uit gerecycled katoen en 30% biologisch katoen. De combinatie tussen gerecyclede garens en nieuwe biologische garens geeft een mooie balans tussen duurzaamheid en kwaliteit. 

De knopen

Alle knopen die wij gebruiken voor de blouses zijn  duurzaam. We streven ernaar om natuurlijke  of gerecycled materiaal te gebruiken. Dit kunnen knopen zijn van steennoot (ivory vegetable), gerecycled plastic of tweedehands knopen. Gedurende ons proces blijven wij opzoek gaan naar de beste en meest duurzame optie. 

Het garen

Het garen voor het logo en voor het naaien van de blouse is van biologisch katoen.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

Werkuren 58%

Bedrag dat wij opzij zetten om te investeren 15%

Materialen 27%

Neem contact met ons op! 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via de mail of stuur een bericht via Instagram.

Atelier adres

Winterswijk Brinkheurne, Nederland

Manon en Bianca Lurvink

Atelier tijden

Woensdag

Vrijdag

08:30 – 16:30 

14:30 – 16:30 

Bezoek in het weekend is mogelijk in overleg

IMG_7699-COLLAGE.jpg
bottom of page