top of page

BLOUSE #4

Naast dat wij blouses maken hebben wij ook een jurk variant gemaakt. Het model van blouse #4 valt in een A-lijn dat voor een klassieke uitstraling zorgt. De pofmouwen zorgen voor een speels effect dat voor een echt statement zorgt. De stof is soepel en zacht en valt mooi om het lichaam heen. De blouse kan op allerlei verschillende manieren gedragen worden: als jurk, blouse, open op een broek of met een riem in de taille.  

€340

De stof

De stof voor deze blouse komt van de Nederlandse duurzame weverij Enschede Textielstad. De ketting bestaat uit 100% biologisch katoen. De inslag bestaat voor 70% uit gerecycled katoen en 30% biologisch katoen. De combinatie tussen gerecyclede garens en nieuwe biologische garens geeft een mooie balans tussen duurzaamheid en kwaliteit. 

De knopen

Alle knopen die wij gebruiken voor de blouses zijn  duurzaam. We streven ernaar om natuurlijke  of gerecycled materiaal te gebruiken. Dit kunnen knopen zijn van steennoot (ivory vegetable), gerecycled plastic of tweedehands knopen. Gedurende ons proces blijven wij opzoek gaan naar de beste en meest duurzame optie. 

Het garen

Het garen voor het logo en voor het naaien van de blouse is van biologisch katoen.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

Bedrag dat wij opzij zetten om te investeren 13%

Werkuren 53%

Materialen 38%

Neem contact met ons op! 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via de mail of stuur een bericht via Instagram.

Atelier adres

Winterswijk Brinkheurne, Nederland

Manon en Bianca Lurvink

Atelier tijden

Woensdag

Vrijdag

08:30 – 16:30 

14:30 – 16:30 

Bezoek in het weekend is mogelijk in overleg

IMG_7699-COLLAGE.jpg
bottom of page